+383 38 222 223 / [email protected]

LOJËRAT OLIMPIKE PARIS 2024

Data e Lojërave:26 korrik – 11 gusht 2024 Shteti:Francë Lojërat Olimpike Verore të vitit 2024 do të mbahen në kryeqyetin e Francës, Paris.  Për Komitetin Olimpik të Kosovës, Paris 2024 do të jenë Lojërat e treta Olimpike Verore. KOK ndan bursa mujore për sportistët për ndjekjen e normës olimpike. Sistemin e kualifikimit të secilit sport… Continue reading LOJËRAT OLIMPIKE PARIS 2024

LOJËRAT OLIMPIKE DIMËRORE PËR TË RINJ GANGWON 2024

Ekipi olimpik i Kosovës mori pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj Gangëon 2024. Kosova u përfaqësua me dy skitarët e skijimit alpin, Lirika Deva dhe Klos Vokshi. Lirika në disiplinën e sllallomit të madh zuri vendin e 31-të nga 79 garuese, ku 36 prej tyre nuk përfunduan njërin nga dy lëshimet. Është ky… Continue reading LOJËRAT OLIMPIKE DIMËRORE PËR TË RINJ GANGWON 2024