+383 38 222 223 / [email protected]

Ndryshime në listën e bursistëve olimpikë Paris 2024

Bordi Ekzekutiv i KOK-ut, në mbledhjen e fundit ka vendosur të bëjë ndryshime në listën e bursave olimpike Paris 2024, varësisht nga performanca e sportistëve. Me këtë rast, marrë parasysh rezultatet në vazhdimësi të xhudistëve, Laura Fazliu dhe Akil Gjakova, atyre iu është rritur mbështetja nga 750 ne 1000 dollarë. Fazliu dhe Gjakova ndodhen brenda… Continue reading Ndryshime në listën e bursistëve olimpikë Paris 2024

Distria Krasniqi e artë, Akil Gjakova i bronztë në Grand Slamin e Parisit

Një e artë dhe një e bronztë është bilanci i medaljeve të fituara nga ekipi olimpik i xhudos në Grand Slamin e mbajtur në Paris të Francës. Kampionia olimpike, Distria Krasniqi, fitoi medaljen e artë në kategorinë -52 kilogramë. Ajo arkëtoi edhe 1 mijë pikë olimpike, për t’u forcuar edhe më shumë në vendin e… Continue reading Distria Krasniqi e artë, Akil Gjakova i bronztë në Grand Slamin e Parisit

Bujar Shabani, ortopedi që do t’ju shërbejë sportistëve botëror në spitalin olimpik në LO Paris 2024

Krahas ekipit olimpik të Kosovës, Lojërat Olimpike Paris 2024 do të kenë edhe një tjetër përfaqësues nga vendi ynë. Është Bujar Shabani, ortopedi i përzgjedhur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC), për t’i shërbyer sportistëve olimpistë nga e mbarë bota gjatë Lojërave Olimpike Paris 2024. Bujari, falë edhe mbështetjes së KOK-ut, ka përfunduar shkollën sportive, të… Continue reading Bujar Shabani, ortopedi që do t’ju shërbejë sportistëve botëror në spitalin olimpik në LO Paris 2024

BKT Kosova lanson iniciativën “Bëhu Hero” në mbështetje të sportistëve që do ta përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Olimpike Paris 2024

BKT Kosova dhe Komiteti Olimpik i Kosovës po udhëtojnë së bashku drejt Lojërave Olimpike Paris 2024. Ndër vite, BKT Kosova ka qenë një nga përkrahësit më të mëdhenj të sportit në Kosovë. Banka ka mbështetur shumë projekte të cilat kanë ndikuar pozitivisht në fushën e  kulturës, sportit e veçanërisht tek të rinjtë në përpjekjet e… Continue reading BKT Kosova lanson iniciativën “Bëhu Hero” në mbështetje të sportistëve që do ta përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Olimpike Paris 2024