+383 38 222 223 / [email protected]

Ismet Krasniqi

President i Komitetit Olimpik të Kosovës

Pozita: President i Komitetit Olimpik të Kosovës

Periudha: President që nga 25 mars 2021

Datëlindja: 05.12.1968

Vendlindja: Prishtinë

E-mail: [email protected][email protected]

Tel: +383 44 501 713

Edukimi

International General Management – Bachelor’s

 

Gjuhët e huaja

Anglisht, serbo-kroatisht

 

Karriera

Pronar i njërës prej kompanive kryesore të ndërtimit në Kosovë, “Përparimi SHPK”,

Kontribues në shumë projekte të suksesshme në Kosovë, Zvicër, Gjermani, Suedi, Itali, Slloveni dhe Kroaci.

 

Sportet e praktikuara

Karate (që nga mosha 7-vjeçare)

 

Udhëheqja në sport

Kryetar i Federatës së Karatesë së Kosovës (2016 – )

Anëtar i Bordit të Federatës Atletike të Kosovës (2021 – )

Kryetar i Klubit të Karatesë “Përparimi”

Organizues i Kampionatit Evropian të Karatesë për Rajonet “Prishtina 2017”

Konsulent ekspert i kampionateve (kumite) luftarake të Universiteteve Evropiane “Zagreb 2019”

Konsulent ekspert i Karate Grand Prix Kroaci “Samobor 2019”

Anëtar i Këshillit Organizativ të Kampionatit Botëror Universitar në hendboll “Prishtina 2022”

Drejtor i Kampionatit Evropian të Futbollit të Universiteteve Evropiane “Tirana 2023”

Anëtar Bordi i Rrjetit Shqiptar të Sporteve dhe Biznesit.