Partnerët

Orari i Lojërave

Hapja
21.06.2023 20:00

LOJËRAT EVROPIANE

Hapja
23.07.2023 20:00

FESTIVALI VEROR OLIMPIK EVROPIAN PËR TË RINJ (EYOF)

Hapja
05.08.2023 20:00

LOJËRAT BOTËRORE TË ANOC

Hapja
09.09.2023 20:00

LOJËRAT MESDHETARE NË RËRË

Hapja
19.01.2024 12:00

LOJËRAT OLIMPIKE PËR TË RINJ

Hapja
26.07.2024 20:00

LOJËRAT OLIMPIKE VERORE

Hapja
06.02.2026 20:00

LOJËRAT OLIMPIKE DIMËRORE

Hapja
13.06.2026 20:00

LOJËRAT MESDHETARE

Hapja
22.10.2026 20:00

LOJËRAT OLIMPIKE PËR TË RINJ

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]