+383 38 222 223 / [email protected]

Muhamet Ramadani


Data e Lindjes: 11.08.2002
Vendi i Lindjes: Mitrovicë

Sporti: Atletikë

Klubi: Mitrovica
Disiplina: Hedhje e gjylës dhe hedhje e diskut
Kategoria: Hedhje e gjylës
Trajner: Shaban Ramadani

Info tjera:

Llogaria në rrjetet sociale: Facebook & Instagram


MEDALJET

E bronztë: Kampionati Evropian U-23 “Espoo 2023”

I artë: Kupa Evropiane e Hudhjeve U-23 “Leiria 2024”

E artë: Kupa Evropiane e Hudhjeve U-23 “Leiria 2023”

E argjendtë: Kupa Evropiane e Hudhjeve U-23 “Leiria 2022”

E argjendtë: Kampionati Mesdhetar U-23 “Pescara 2022”
E artë: Kampionati Evrpian U-20 “Talinn 2021”, disiplina 6 kg, rez: 19.92 m.
E artë: EYOF “Baku 2019”. Disiplina 5 kg, rezultati: 19.75m.
E artë: Kampionati Ballkanik U-20 “Stamboll 2021”, 6kg, rez: 19.02 m.
E artë: Kampionati Ballkanik i sallës U-20 “Stamboll 2021”, 6kg, rez: 
E artë: Kampionati Ballkanik U-20 “Stamboll 2020”, 6 kg. rez: 19.20 m.
E artë: Kampionati Ballkanik U-18 “Stamboll 2019”, 5 kg. rez: 19:31 m.
E bronztë: Kampionati Ballkanik U-20 “Stamboll 2019”, 6 kg.


LOJËRAT
Pjesëmarrës në Lojërat Olimpike për të Rinj “Buenos Aires 2018”

Medalja e argjendtë: Lojërat Frankofone “Kinshasa 2023”

ÇMIMET

Shpresa e Vitit 2019 nga KOK

Shpresa e Vitit 2021 nga KOK