+383 38 222 223 / [email protected]

Stafi

Udhëheqës i Departamentit
të Financave

Udhëheqës i Departamentit
për Projekte

Udhëheqëse e
Departamentit Ligjor

Zyrtare për marrëdhënie ndërkombëtare

Udhëheqës i
Departamentit për Media dhe Komunikim


Zyrtar i Logjistikës

Udhëheqës i Departamentit
të Financave

Udhëheqës i Departamentit
për Projekte

Udhëheqëse e
Departamentit Ligjor

Asistente
ekzekutive

Udhëheqës i
Departamentit të Mediave


Zyrtar i Logjistikës

Zyrtar Ligjor

Endrit Syla

Periudha: 07.09.2016 –
Datëlindja: 16 janar 1995, Prishtinë
E-mail: [email protected]
Tel: +383 44 457 095


Edukimi
Gjimnazi “Sami Frashëri” Prishtinë
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” Fakulteti Ekonomik, Drejtimi: Kontabilitet

Shoqata e kontabilistëve dhe auditorëve të certifikuar – teknik i kontabilitetit


Karriera
Kontabilist në kompaninë “EM & EN” Prishtinë (02-05.2013 – 01.08.2016)


Sportet e praktikuara
Basketboll, Futboll

Jeton Rudari

Periudha: Që nga viti 2013 –
Datëlindja: 11 dhjetor 1984, Prishtinë, Kosovë
E-mail: [email protected][email protected]
Tel: +383 44 209 188

 

Edukimi
Univeristeti per Biznis dhe Teknologji “UBT”, Shkenca Kompjuterike
CCNA Discovery 1
CCNA Discovery 2

 

Karriera
Teknologji Informative, “Plan-Kos” 2007
Teknologji Informative, N.N.SH “ALBOS” 2011-2012
Teknologji Informative, dizajner “Tribuna” 2013-2014

Sportet e praktikuara
Volejbolli

 

Karriera sportive
Volejbollist profesionist nga viti 2004
Pjesë e klubeve KV Prishtina, KV Mabetexi, KV Drenica
Pjesë e Kombëtares së Kosovës
Gjyqtar aktiv i volejbollit

Blerina Imeri

Periudha: 1 Gusht 2017
Datëlindja: 09 korrik 1992, Prishtinë
E-mail: [email protected]
Tel: +383 49 506 989

Edukimi
Shkolla e Mesme “Sami Frashëri”, Prishtinë – drejtimi shoqëror (2008-2011)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” – Fakulteti Juridik – Bachelor (2011-2015)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” – Master – drejtimi Civil (2015-2016)

Karriera
Udhëheqëse e Departamentit Ligjor si dhe të Burimeve Njerëzore – Devolli Logistic System (Devolli Corporation) – shtator 2016-Qershor 2017)
Praktikant Ligjor – Ministria e Punëve të Brendshme (nëntor 2015-Maj 2016)
Praktikant Ligjor – Zyrja e Avokatit Sevdali Zejnullahu (Janar-Qershor 2015, 6 muaj)
Researcher – Civil Rights Program Kosovo, CRPK, OJQ (shkurt-gusht 2014, 6 muj)

Sportet e praktikuara
Bjeshkatari-Hiking dhe Tenis

Rejhan Halili

Periudha në KOK: 2016 – 

Datëlindja: 31 dhjetor 1967, Prishtinë, Kosovë
E-mail[email protected]

Tel: +383 45 386 795

 

Edukimi
Shkolla e Mesme “Sami Frashëri”, Prishtinë – drejtimi shkencor – natyror (1982-1986)

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” – Fakulteti Ekonomik- Bachelor (1986-1990)

 

Karriera

General Director – TURMEDA-  Turkish Medical Agency (2014- 2016);

Expat – Operations Coordinator – International Rescue Committee – Syria Response – Gaziantep/Antalya, Turkey (2012-2013) 

Finance/Office manager EU IT Pilot Project in the field of education –Implemented by KING ICT – Zagreb, Croatia (2010-2012);

Finance/Office manager-Doctors of the World (2002-2010);

HR/Finance officer- World Vision Kosovo (1999-2002)                                                        

 

Sportet e praktikuara
Bjeshkatari, Skijim

Kushtrim Krasniqi

Pozita: Udhëheqës i Departamentit për Media dhe Komunikim

Periudha: Prej 1 qershor 2017 –
Datëlindja: 29 dhjetor 1982, Prishtinë
E-mail: [email protected]
Tel: +383 44 625 969

Edukimi

 • Shkolla e Mesme “Gjin Gazulli”, Prishtinë – drejtimi kompjuterik (1997-2001)
 • Universiteti AAB, Fakulteti i Komunikimit Masiv – drejtimi gazetari (2005-2008)
 • I certifikuar për menaxhimin e rrjeteve sociale nga Agjencia e Menaxhimit të Rrjeteve Sociale “Hallakate” (2021)
 • Pjesëmarrës në “Communication Workshop” të organizuar nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC) në Llozanë (2018) dhe Paris (2023)
 • Pjesëmarrës në workshope të shumta të organizuara nga ANOC

Karriera

 • Gazetar në gazetën sportive “Kosova Sport” (2001-2003)
 • Gazetar në gazetën e përditshme “Pavarësia News” (2006-2007)
 • Gazetar sporti në gazetën “InfoPress” (2007 – 2009)
 • Gazetar sporti në gazetën “Sport” dhe “Tribuna Shqiptare” (2009-2011)
 • Kryeredaktor në gazetën “Sport” (2011 – 2013)
 • Kryeredaktor në gazetën “Sport Plus” (mars 2013 – shtator 2013)
 • Kryeredaktor në gazetën “Arena” (shtator 2013 – dhjetor 2014)
 • Redaktor sporti dhe moderator në emisionin “Arena” në televizionin “Tribuna Channel” (janar 2014 – qershor 2017)
 • Themelues dhe kryeredaktor i portalit sportiv “Gazeta Olle” (2015-2021)
 • Udhëheqës i Departamentit për Media dhe Komunikim në Komitetin Olimpik të Kosovës (1 qershor 2017 – prezent)
 • Press Attache i ekipit olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore “PyeongChang 2018” dhe “Pekini 2022”, Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”, Lojërat Evropiane “Minsk 2019” dhe “Krakow 2023”, Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018” dhe “Oran 2022”, etj.

Komisionet ndërkombëtare

 • Anëtar i komisionit për marketing dhe komunikim në Komitetin Olimpik të Evropës (EOC) – (Dhjetor 2021 – Dhjetor 2025)
 • Anëtar i komisionit ndërkombëtar të FICTS – (Qershor 2023 –  Qershor 2027)

Çmimet

 • Fitues i çmimit “Ali Shala” për “Shkrimi më i mirë 2019” nga Shoqata e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK) – Janar 2020
 • Fitues i çmimit “Mention D’Honneur” për dokumentarin “Kosova e Artë” në Festivalin e 39-të Botëror të  Filmit Sportiv Milano 2022
 • Fitues i çmimit “Mention D’Honneur” për storien “Kryemjeshtri” në Festivalin e 40-të Botëror të Filmit Sportiv Milano 2023
 • Karriera sportive
  Futbollist në KF Besëlidhja (1995 – 2003)

Driton Demolli

CV

Informatat personale

 

Emri: Driton

Mbiemri: Demolli

Data e lindjes20.07.1984

Vendi i lindjes:  Prishtinë

E-maili:  [email protected] [email protected]

Numri kontaktues: +383 44 479 768  


Edukimi 


Institucioni: Kolegji “Dardania”

Drejtimi: Administrim Publik dhe Shkenca Politike  

Kualifikimi: Bachelor  

Shteti/qyteti: Prishtinë, Kosovë                                                                                                                 

Periudha: 2019-2022

InstucioniShkolla e mesme Teknike  “28
NENTORI”

Drejtimi: Komunikacion Rrugor

Kualifikimi: Teknik i komunikacionit rrugor

Shteti/qyteti: Prishtinë, Kosovë

Periudha:  1999-2003

Përvoja e punës

Emri i organizatës:  MKRS, Shtëpia e Sportit

Vendi i punës: Prishtinë, Kosovë 

Pozita: Zyrtar në Shtëpinë e Sportit

Periudha:   2006– 2022

Përvoja e punës:   Auto Shkolla “FATI “

 Vendi punës: Prishtinë, Kosovë

Pozita:  Administrator 

Periudha: 2001- 2003

Përvoja e punës :             
“Auto Edi” – Hengst Filter

Vendi punës: Prishtinë, Kosovë

Pozita: Menaxher i shitjes

Periudha: 2007- 2021

Trajnime:    Qendra për aftësim  profesional “ARSIMIMI”                                                       

 Aftësimi: Kompjuterizem – IT   Operatorë me Kompjuter, Word, Excel, Powerpoint etj.,

Vendi: Prishtinë

Viti: 05 Maj 2005 

Trajnime: Kursi për Administrator të Sportit   

Vendi: Prishtinë 

Viti:  5-6 nëntor 2022

Metin Qestaj

Periudha: 01.10.2022 

Datëlindja: 17 nëntor 1996
E-mail: [email protected]
Tel: 044422778

 

Edukimi

Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës
01.10.2015 – 26.09.2019
Mehmet Akif College – Lipjan
01.09.2011 – 30.05.2015

 

Karriera

Komiteti Olimpik i Kosovës – Zyrtar Ligjor
01.10.2022 

RPHS Law – Bashkëpunëtor Ligjor
01.12.2019 – 01.10.2022

S’BUKNER – Praktikant
01.03.2018 – 01.06.2018

Gjykata Themelore në Pejë – Praktikant
05.05.2017–31.08.2017

Kuvendi i të rinjëve të Kosovës – Vullnetar
13.05.2015–13.05.2018

 

Aktivitetet

27th Willem C. Vis – Gara e Arbitrazhit Komercial Ndërkombëtar – Përfaqësues i Universitetit të Prishtinës, Fakulteti Juridik
Prill 2020

Konferenca e 15-të Rajonale për të Drejtën Ndërkombëtare Private – Asistent Menaxher Projekti
30.11.2018
Simulimi i 26-të i Bashkimit Evropian Mesatlantik – Përfaqësues i Universitetit të Prishtinës, Fakulteti Juridik
08.11.2018 – 10.11.2018

Konferenca e së Drejtës Kibernetike – Menaxher i Projektit
05.05.2018

 

Gjuhët
Anglisht: C1, i avancuar në të folur, shkruar, lexuar dhe të kuptuar.
Turqisht: A2, njohuri bazë mbi të folurit, të shkruarit, të lexuarit dhe të kuptuarit.
Frëngjisht: A1, njohuri bazë mbi të folurit, të shkruarit, të lexuarit dhe të kuptuarit.