+383 38 222 223 / [email protected]

Bordi Ekzekutiv

Blerina Imeri

Periudha: 1 Gusht 2017
Datëlindja: 09 korrik 1992, Prishtinë
E-mail: [email protected]
Tel: +383 49 506 989

Edukimi
Shkolla e Mesme “Sami Frashëri”, Prishtinë – drejtimi shoqëror (2008-2011)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” – Fakulteti Juridik – Bachelor (2011-2015)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” – Master – drejtimi Civil (2015-2016)

Karriera
Udhëheqëse e Departamentit Ligjor si dhe të Burimeve Njerëzore – Devolli Logistic System (Devolli Corporation) – shtator 2016-Qershor 2017)
Praktikant Ligjor – Ministria e Punëve të Brendshme (nëntor 2015-Maj 2016)
Praktikant Ligjor – Zyrja e Avokatit Sevdali Zejnullahu (Janar-Qershor 2015, 6 muaj)
Researcher – Civil Rights Program Kosovo, CRPK, OJQ (shkurt-gusht 2014, 6 muj)

Sportet e praktikuara
Bjeshkatari-Hiking dhe Tenis