+383 38 222 223 / [email protected]

Lirika Deva, e 31-të në sllallom të madh në LOD për të Rinj Gangwon 2024

Ekipi olimpik i Kosovës ka debutuar sot në Lojërat Olimpike për të Rinj Gangwon 2024.


Lirika Deva garoi në disiplinën e sllallomit të madh dhe u rendit në vendin e 31-të nga 79 garuese, ku 36 prej tyre nuk përfunduan njërin nga dy lëshimet.Koha e Devës nga të dyja lëshimet ishte 1 minutë e 54.87 sekonda.Në një konkurrencë të fortë, pozita e 31-të vlerësohet e suksesshme për Lirikën, e cila do të garojë të enjten edhe në disiplinën e sllallomit.


Nesër në sllallom të madh paraqitet Klos Vokshi.