+383 38 222 223 / [email protected]

Vokshi i pafat, del nga shtegu në lëshimin e dytë

Skitari ynë Klos Vokshi ka garuar sot në Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj, që po mbahen në Gangwon të Koresë së Jugut. Vokshi garoi në disiplinën e sllallomit të madh, në të cilën ishte i pafat, pasi në lëshimin e dytë doli nga shtegu. Në lëshimin e parë doli i 54-ti prej 79 garuesve.… Continue reading Vokshi i pafat, del nga shtegu në lëshimin e dytë

Kosova me dy skitarë në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj Gangwon 2024

Ekipi olimpik i Kosovës do të përfaqësohet me dy skitarë në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj, që prej 19 janar deri më 1 shkurt 2024 mbahen në qytetin Gangwon të Koresë së Jugut. Skitarët janë Lirika Deva dhe Klos Vokshi, të cilët do të garojnë në disiplinat e skijimit alpin, sllallom dhe sllallom të… Continue reading Kosova me dy skitarë në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj Gangwon 2024