+383 38 222 223 / [email protected]

Lirika, e 27-ta në Lojërat Olimpike për të rinj

Lirika Deva ka pasur një tjetër paraqitje të mirë në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj Gangwon 2024. Skitarja jonë zuri vendin e 27-të nga 79 garuese në disiplinën e sllallomit. Ajo la pas vetes 51 garuese, ku 34 dolën nga shtegu. Lirika mori edhe 118.95 pikë të FIS-it. Është ky rezultati më i mirë… Continue reading Lirika, e 27-ta në Lojërat Olimpike për të rinj

Kosova me dy skitarë në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj Gangwon 2024

Ekipi olimpik i Kosovës do të përfaqësohet me dy skitarë në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj, që prej 19 janar deri më 1 shkurt 2024 mbahen në qytetin Gangwon të Koresë së Jugut. Skitarët janë Lirika Deva dhe Klos Vokshi, të cilët do të garojnë në disiplinat e skijimit alpin, sllallom dhe sllallom të… Continue reading Kosova me dy skitarë në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj Gangwon 2024

LOJËRAT OLIMPIKE DIMËRORE PËR TË RINJ GANGWON 2024

Ekipi olimpik i Kosovës mori pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj Gangëon 2024. Kosova u përfaqësua me dy skitarët e skijimit alpin, Lirika Deva dhe Klos Vokshi. Lirika në disiplinën e sllallomit të madh zuri vendin e 31-të nga 79 garuese, ku 36 prej tyre nuk përfunduan njërin nga dy lëshimet. Është ky… Continue reading LOJËRAT OLIMPIKE DIMËRORE PËR TË RINJ GANGWON 2024