+383 38 222 223 / [email protected]

LOJËRAT OLIMPIKE DIMËRORE PËR TË RINJ GANGWON 2024

Ekipi olimpik i Kosovës mori pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj Gangëon 2024. Kosova u përfaqësua me dy skitarët e skijimit alpin, Lirika Deva dhe Klos Vokshi. Lirika në disiplinën e sllallomit të madh zuri vendin e 31-të nga 79 garuese, ku 36 prej tyre nuk përfunduan njërin nga dy lëshimet. Është ky… Continue reading LOJËRAT OLIMPIKE DIMËRORE PËR TË RINJ GANGWON 2024