+383 38 222 223 / [email protected]

Diplomon gjenerata e tretë e ASMC

Përfaqësues të federatave sportive dhe KOK-ut, të cilët kanë përfunduar me sukses edicionin e tretë të kursit për menaxhimin e avancuar sportiv (ASMC 3), janë pajisur sot me diploma të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Diplomat janë dorëzuar nga presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi dhe drejtori i programit të ASMC 3, Ibër Alaj, të cilët njëherit kanë… Continue reading Diplomon gjenerata e tretë e ASMC

Po mbahet punëtoria për edukimin e zyrtarëve për kontrollën e anti-dopingut

Ka nisur sot punëtoria për edukimin e zyrtarëve për kontrollën e anti dopingut në Kosovë, e cila po organizohet nga Agjencioni për Anti-Doping në Kosovë (KosADA), dhe e cila po mbështetet nga KOK dhe MKRS. Në fjalën hapëse, presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi dhe zëvendësministrja e MKRS-së, folën për rëndësinë e kësaj punëtorie dhe fuqizimin… Continue reading Po mbahet punëtoria për edukimin e zyrtarëve për kontrollën e anti-dopingut

Drejtuesit e KOK-ut pritën kryetarin e komunës së Prishtinës, Përparim Rama

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, kanë pritur kryetarin e komunës së Prishtinës, Përparim Rama. Presidenti Krasniqi e falënderoi kryetarin Rama për bashkëpunimin e frytshëm në organizimin e aktiviteteve të përbashkëta, si dhe mbështetjen për sportin, derisa e njoftoi me projektet e ardhshme sidomos ato ndërkombëtare. Kryetari Rama përgëzoi… Continue reading Drejtuesit e KOK-ut pritën kryetarin e komunës së Prishtinës, Përparim Rama

Kajakuesja Blandine Xhemajli pajiset me pasaportën e Kosovës

Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, ka pritur në takim kajakuesen, Blandine Xhemajli, e cila muaj më parë vendosi të përfaqësojë Kosovën në garat ndërkombëtare. Xhemajli në fundjavë debutoi me Kosovën në garën ndërkombëtare “ECA Ëildëater Canoeing European Championships 2023”, të mbajtur në Matka të Maqedonisë së Veriut, ku u rendit në vendin e 21-të. Presidenti… Continue reading Kajakuesja Blandine Xhemajli pajiset me pasaportën e Kosovës

KOK organizon seminar për rolin e zyrtarit për integritet në sport në federatat sportive

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) do të organizojë seminar për rolin e zyrtarit për integritet në sport në federatat sportive në vendin tonë. Seminari do të mbahet më 27 maj (e shtunë) në hotel “Sirius” në Prishtinë me fillim nga ora 10:00 deri në 17:00. Organizimi i këtij seminari është pjesë e projektit për fushatën… Continue reading KOK organizon seminar për rolin e zyrtarit për integritet në sport në federatat sportive

KOK mbajti punëtorinë për vetëdijësimin në ruajtjen e ambientit

Në kuadër të projektit “Komitetet Olimpike te Evropës po i afrohen neutralitetit të karbonit” (OCEAN), udhëheqëse e të cilit është zyra e Komitetit Olimpik të Evropës, stafi i KOK-ut ka mbajtur një punëtori (workshop) për vetëdijësimin në ruajtjen e ambientit. Ligjërues ishte Ben Dida nga organizata “Climate Awareness Association”, i cili mbajti punëtorinë “Climate Fresk”,… Continue reading KOK mbajti punëtorinë për vetëdijësimin në ruajtjen e ambientit

Drejtuesit e KOK-ut pritën ekipin e bodybuildingut dhe fitnessit, pas suksesit në Evropian

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi dhe nënpresidenti, Milaim Kelmendi, kanë pritur sot ekipin e bodybuildingut dhe fitnessit, pas suksesit të arritur në Kampionatin Evropian, të mbajtur javën e kaluar në Santa Sussana të Spanjës. Kushtrim Bajraktaraj është shpallur kampion i Evropës në kategorinë -85 kg, Betim Krasniqi, u bë nënkampion, në kategorinë -75 kg,… Continue reading Drejtuesit e KOK-ut pritën ekipin e bodybuildingut dhe fitnessit, pas suksesit në Evropian