+383 38 222 223 / [email protected]

ICMG formon komisionin koordinues për Lojërat Mesdhetare Prishtina 2030

Komiteti Ekzekutiv i Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG), në mbledhjen e mbajtur fundjavën e kaluar në Tiranë, ka caktuar komisionin koordinues për Lojërat Mesdhetare Prishtina 2030. Komisioni udhëhiqet nga sekretari i përgjithshëm i ICMG-së, Iakovos Filipoussis, ndërsa president është emëruar Julian Pace Bonello nga Malta, i cili është edhe anëtar i KE të ICMG-së.… Continue reading ICMG formon komisionin koordinues për Lojërat Mesdhetare Prishtina 2030

KOK nderon gazetarin Artan Muhaxhiri

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka nderuar sot gazetarin sportiv, Artan Muhaxhiri, në shenjë mirënjohje për kontributin e çmuar të dhënë gjatë përcjelljes së ngjarjes historike, marrjes së organizimit të Lojërave Mesdhetare Prishtina 2030. Gazetari Muhaxhiri, përmes RTK-së, bëri transmetim maratonik dhe të drejtpërdrejt të Asamblesë së Përgjithshme të Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG),… Continue reading KOK nderon gazetarin Artan Muhaxhiri