+383 38 222 223 / [email protected]

KOK dhe KOKSH nënshkruan memorandum bashkëpunimi, si dhe u pritën nga kryeministri Edi Rama dhe ministrja Ogerta Manastirliu

Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Komiteti Olimpik Kombëtar i Shqipërisë, kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi, përmes të cilit bëhet unifikimi i ngjarjeve sportive të përbashkëta, si kampionatet dhe ngjarjet tjera sportive kombëtare të përbashkëta. Qëllimi i këtij memorandum është rritja e cilësisë së sportistëve, promovimi, shkëmbimi dhe pikëpamjet mbi çështjet që lidhen me sportin. Memorandumi u… Continue reading KOK dhe KOKSH nënshkruan memorandum bashkëpunimi, si dhe u pritën nga kryeministri Edi Rama dhe ministrja Ogerta Manastirliu