+383 38 222 223 / [email protected]

KOK dhe BKT Kosova nënshkruajnë kontratë sponsorizimi për 10 vite në vlerë 3 mln. Euro

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) dhe BKT Kosova kanë thelluar bashkëpunimin, duke nënshkruar  kontratë të re sponsorizimi. Kontrata e re, vlen për 10 vitet e ardhshme, ndërsa vlera e saj totale është 3 milionë euro, që e bënë BKT Kosovën, sponsorin më të madh ndonjëherë në Komitetin Olimpik të Kosovës. Kontrata u nënshkrua nga presidenti… Continue reading KOK dhe BKT Kosova nënshkruajnë kontratë sponsorizimi për 10 vite në vlerë 3 mln. Euro

BKT Kosova lanson iniciativën “Bëhu Hero” në mbështetje të sportistëve që do ta përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Olimpike Paris 2024

BKT Kosova dhe Komiteti Olimpik i Kosovës po udhëtojnë së bashku drejt Lojërave Olimpike Paris 2024. Ndër vite, BKT Kosova ka qenë një nga përkrahësit më të mëdhenj të sportit në Kosovë. Banka ka mbështetur shumë projekte të cilat kanë ndikuar pozitivisht në fushën e  kulturës, sportit e veçanërisht tek të rinjtë në përpjekjet e… Continue reading BKT Kosova lanson iniciativën “Bëhu Hero” në mbështetje të sportistëve që do ta përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Olimpike Paris 2024