+383 38 222 223 / [email protected]

KOK dhe BKT Kosova nënshkruajnë kontratë sponsorizimi për 10 vite në vlerë 3 mln. Euro

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) dhe BKT Kosova kanë thelluar bashkëpunimin, duke nënshkruar  kontratë të re sponsorizimi. Kontrata e re, vlen për 10 vitet e ardhshme, ndërsa vlera e saj totale është 3 milionë euro, që e bënë BKT Kosovën, sponsorin më të madh ndonjëherë në Komitetin Olimpik të Kosovës. Kontrata u nënshkrua nga presidenti… Continue reading KOK dhe BKT Kosova nënshkruajnë kontratë sponsorizimi për 10 vite në vlerë 3 mln. Euro