+383 38 222 223 / [email protected]

KOK mori pjesë në organizimin e KOKSH-it për KE të ICMG dhe KO të Evropës Juglindore

Për dy ditë me radhë, KOKSH ka mirëpritur familjen mesdhetare, e cila ka mbajtur mbledhjen e Komitetit Ekzekutiv të Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG), si dhe takimin me drejtues të Komiteteve Olimpike Kombëtare të Evropës Juglindore. Me këtë rast, KOK-u ishte i pranishëm me presidentin Ismet Krasniqi, sekretarin e përgjithshëm, Besim Aliti dhe nënpresidentin,… Continue reading KOK mori pjesë në organizimin e KOKSH-it për KE të ICMG dhe KO të Evropës Juglindore