+383 38 222 223 / [email protected]

KOK fiton edhe një çmim në Festivain Botëror të Filmit Sportiv Milano 2023

KOK-u ka fituar një tjetër çmim ndërkombëtar, këtë herë në Festivalin e 40-të Botëror të Filmit Sportiv, të organizuar në Milano të Italisë nga Federata Ndërkombëtare e Kinematografisë Televizive Sportive (FICTS). Nga pesë filmat sportivë/dokumentarë të dërguar për çmime, Kosova është shpërblyer për storjen “Kryemjeshtri”, të realizuar nga KOK-u dhe që i dedikohet trajnerit me… Continue reading KOK fiton edhe një çmim në Festivain Botëror të Filmit Sportiv Milano 2023

Interesim i madh për Festivalin e 3-të Ndërkombëtar të FICTS Filmit Sportiv Prishtina 2023

photo by: @Shpend Ahmeti

Ka përfunduar edicioni i tretë i Festivalit Ndërkombëtar të FICTS Filmit Sportiv Prishtina 2023, i cili më 20 dhe 21 tetor 2023 u mbajt në kinemanë ABC në Prishtinë. Për dy ditë u shfaqën 14 filma të zhanreve dokumentarë të shkurtër, dokumentarë të gjatë, storje, etj, tetë prej të cilëve ishin vendorë. Dy filma u… Continue reading Interesim i madh për Festivalin e 3-të Ndërkombëtar të FICTS Filmit Sportiv Prishtina 2023

Dhjetëra filma sportivë vendorë dhe ndërkombëtarë do të shfaqen në Festivalin e Filmit Sportiv Prishtina 2023

Print

Kanë mbetur edhe tri ditë deri në hapjen e Festivalit Ndërkombëtar të FICTS Filmit Sportiv Prishtina 2023. Festivali edhe këtë herë ka mbledhur filma sportivë vendorë dhe ndërkombëtarë. Do të jenë gjithsej shtatë filma të metrazhit të shkurtër dhe të gjatë, të cilët pasqyrojnë vlerat olimpike dhe paralimpikë, sportistë, ish-sportistë, trajnerë dhe kontribues të sportit… Continue reading Dhjetëra filma sportivë vendorë dhe ndërkombëtarë do të shfaqen në Festivalin e Filmit Sportiv Prishtina 2023