+383 38 222 223 / [email protected]

KOK fiton edhe një çmim në Festivain Botëror të Filmit Sportiv Milano 2023

KOK-u ka fituar një tjetër çmim ndërkombëtar, këtë herë në Festivalin e 40-të Botëror të Filmit Sportiv, të organizuar në Milano të Italisë nga Federata Ndërkombëtare e Kinematografisë Televizive Sportive (FICTS). Nga pesë filmat sportivë/dokumentarë të dërguar për çmime, Kosova është shpërblyer për storjen “Kryemjeshtri”, të realizuar nga KOK-u dhe që i dedikohet trajnerit me… Continue reading KOK fiton edhe një çmim në Festivain Botëror të Filmit Sportiv Milano 2023