+383 38 222 223 / [email protected]

Dhjetëra filma sportivë vendorë dhe ndërkombëtarë do të shfaqen në Festivalin e Filmit Sportiv Prishtina 2023

Print

Kanë mbetur edhe tri ditë deri në hapjen e Festivalit Ndërkombëtar të FICTS Filmit Sportiv Prishtina 2023. Festivali edhe këtë herë ka mbledhur filma sportivë vendorë dhe ndërkombëtarë. Do të jenë gjithsej shtatë filma të metrazhit të shkurtër dhe të gjatë, të cilët pasqyrojnë vlerat olimpike dhe paralimpikë, sportistë, ish-sportistë, trajnerë dhe kontribues të sportit… Continue reading Dhjetëra filma sportivë vendorë dhe ndërkombëtarë do të shfaqen në Festivalin e Filmit Sportiv Prishtina 2023