+383 38 222 223 / [email protected]

Interesim i madh për Festivalin e 3-të Ndërkombëtar të FICTS Filmit Sportiv Prishtina 2023

photo by: @Shpend Ahmeti

Ka përfunduar edicioni i tretë i Festivalit Ndërkombëtar të FICTS Filmit Sportiv Prishtina 2023, i cili më 20 dhe 21 tetor 2023 u mbajt në kinemanë ABC në Prishtinë. Për dy ditë u shfaqën 14 filma të zhanreve dokumentarë të shkurtër, dokumentarë të gjatë, storje, etj, tetë prej të cilëve ishin vendorë. Dy filma u… Continue reading Interesim i madh për Festivalin e 3-të Ndërkombëtar të FICTS Filmit Sportiv Prishtina 2023