+383 38 222 223 / [email protected]

Shenjëtari, Sahiti, doli i 31-ti

Nexhat Sahiti ka përfunduar garimin në garat e shenjëtarisë sportive në Lojërat Evropiane Krakow 2023. Me 568 pikë, shenjëtari ynë doli i 31-ti nga 36 garues, në disiplinën 10 metra pistoletë ajrore, duke mos arritur të kualifikohet në finale. Ai mblodhi në total 568 pikë. Sahiti kishte disa momente të mira, sidomos në serinë e… Continue reading Shenjëtari, Sahiti, doli i 31-ti

U hapën Lojërat Evropiane 2023, Sadiku e Ramadani bartën flamurin tonë

Është hapur edhe zyrtarisht edicioni i tretë i Lojërave Evropiane Krakow dhe Malopolska 2023, të cilat do të mbahen në Poloni deri më 2 korrik 2023. Rreth 30 sportistë, trajnerë dhe zyrtarë parakaluan nga ekipi ynë. Flamurin tonë e mbajtën, boksierja, Donjeta Sadiku dhe atleti, Muhamet Ramadani. Ceremonia u hap nga drejtues të shtetit të… Continue reading U hapën Lojërat Evropiane 2023, Sadiku e Ramadani bartën flamurin tonë

Vendim i KAS-it për rastin “KV Luboteni”

Këshilli i Arbitrazhës Sportive që vepron në kuadër të Komitetit Olimpik të Kosovës ka shqyrtuar lëndën e Klubit të Volejbollit Luboteni nga Ferizaj. KV Luboteni ka bërë ankesë ndaj Federatës së Volejbollit të Kosovës, të cilët e kanë përjashtuar këtë klub nga elita e volejbollit, për shkak të mos paraqitjeve në ndeshjet e edicionit të… Continue reading Vendim i KAS-it për rastin “KV Luboteni”