+383 38 222 223 / [email protected]

Drejtuesit e KOK-ut pritën ekipin e karatesë, pas suksesit historik

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismeti Krasniqi dhe nënpresidentët Gazmend Maxhuni e Milaim Kelmendi, kanë pritur sot ekipin e karatesë, pas suksesit historik të arritur në Kampionatin Botëror në Budapest, ku ekipi i vajzave fitoi medaljen e bronztë në ekipore. Presidenti Krasniqi përgëzoi ekipin e vajzave, duke thënë se suksesi i tyre na bënë krenarë të… Continue reading Drejtuesit e KOK-ut pritën ekipin e karatesë, pas suksesit historik