Notice: Undefined variable: sidUrl in /home/nockosovo/public_html/vendor/tiro/User/Language.php on line 99

Notice: Undefined variable: sidUrl in /home/nockosovo/public_html/vendor/tiro/User/Language.php on line 99

Notice: Undefined variable: sidUrl in /home/nockosovo/public_html/vendor/tiro/User/Language.php on line 99
Komiteti Olimpik i Kosovës

Partnerët

Orari i Lojërave

Hapja
24.07.2020 10:00

LOJËRAT OLIMPIKE VERORE

Hapja
24.07.2020 20:00

Lojërat Olimpike

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: art.kokollari@gmail.com

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: beratt-@hotmail.com

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: f_kickbox_of_kosova@hotmail.com

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: jahesahiti@yahoo.com

Federata e Gjimnastikës

info.kosova.gym@gmail.com


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, besimhalilaj@yahoo.com


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, amiraga@gmail.com

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: taulant.devolli@gmail.com
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: pal.bala@gmail.com
Tel: