+383 38 222 223 / [email protected]

LOJËRAT BOTËRORE TË ANOC-ut NË RËRË BALI 2023

Data e Lojërave:
30 nëntor – 30 nëntor 2023

Lojërat e dyta Botërore të Asociacionit Ndërkombëtar të Komiteteve Olimpike (ANOC) në rërë do të mbahen në Bali të Indonezisë, në muajin gusht të vitit 2023.

Lojërat e para janë mbajtur në Doha të Katarit në vitin 2019.

Pjesëmarrja në Lojërat e ANOC-ut në rërë bëhet me kualifikim, andaj edhe pjesëmarrja e ekipit të Kosovës varet nga kualifikimi i sportistëve.

Në mungesë të kualifikimit, ekipi ynë nuk mori pjesë në Doha 2019.

Sportet pjesëmarrëse dhe detaje tjera i gjeni në këtë link: