+383 38 222 223 / [email protected]

Federatat

Federata Atletike e Kosovës
Federata e Badmintonit e Kosovës

Federata e Basketbollit e Kosovës

Federata e Bjeshkatarisë dhe Ngjitjes Sportive e Kosovës

Federata e Boksit e Kosovës

Federata e Çiklizmit e Kosovës

Federata e Futbollit e Kosovës

Federata e Golfit e Kosovës

Federata e Gjimnastikës e Kosovës
Federata e Hendbollit e Kosovës

Federata e Kajakimit e Kosovës
Federata e Kërlingut e Kosovës
Federata e Lundrimit e Kosovës
Federata e Mundjes e Kosovës
Federata e Notit e Kosovës
Federata e Peshëngritjes e Kosovës
Federata e Pingpongut e Kosovës
Federata e Pentatlonit Modern e Kosovës
Federata e Ragbit e Kosovës

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Federata e Skermës e Kosovës

Federata e Skitarisë e Kosovës

Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës

Federata e Shigjetarisë e Kosovës
Federata e Taekwondosë e Kosovës

Federata e Tenisit e Kosovës

Federata e Thriatlonit e Kosovës

Federata e Volejbollit e Kosovës

Federata e Xhudos e Kosovës

Federata Aeronautike e Kosovës

Federata e Arteve Marciale e Kosovës
Federata e Autosporteve e Kosovës

Federata e Bejzbollit dhe Softbollit e Kosovës
Federata e Biliardos e Kosovës

Federata e Bodybuildingut e Kosovës
Federata e Boulingut e Kosovës

Federata e E-sporteve të Kosovës

Federata e Karatesë e Kosovës
Federata e Kikboksit e Kosovës

Federata e Minigolfit e Kosovës

Federata e Motoçiklizmit e Kosovës
Federata e Muaythait e Kosovës
Federata e Mundje Krahu e Kosovës

Federata e Padelit e Kosovës

Federata e Parkourit e Kosovës

Federata e Pikadosë e Kosovës

Federata Sportive e Punëtorëve e Kosovës

Federata e Sportit Universitar të Kosovës

Federata e Sportit Shkollor e Kosovës

Federata e Shahut e Kosovës

Federata e Teqballit e Kosovës