+383 38 222 223 / [email protected]

KOK nënshkruan memorandum bashkëpunimi me MKRS-në

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit me Ministrinë për Kulturë, Rini e Sport, përmes së cilit parashihet mbështetja financiare e MKRS-së për KOK-un për vitin 2024. Në emër të KOK-ut, nënshkroi presidenti Ismet Krasniqi, kurse për MKRS-në, zëvendësministrja, Daulina Osmani. Memorandumi i këtij viti parasheh rritje të mbështetjes për KOK-u në krahasim… Continue reading KOK nënshkruan memorandum bashkëpunimi me MKRS-në

U mbajt tryeza e pestë e sportit

Përfaqësues të institucioneve, federatave sportive dhe të komunitetit sportiv u bënë përsëri bashkë në platformën “Tryeza e Sportit”, e pesta më radhë e organizuar nga Ministria e Sportit në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës. Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi mes akterëve të sportit në raport me prioritetet e politikave sportive për vitin 2024.… Continue reading U mbajt tryeza e pestë e sportit