+383 38 222 223 / [email protected]

U mbajt tryeza e pestë e sportit

Përfaqësues të institucioneve, federatave sportive dhe të komunitetit sportiv u bënë përsëri bashkë në platformën “Tryeza e Sportit”, e pesta më radhë e organizuar nga Ministria e Sportit në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës. Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi mes akterëve të sportit në raport me prioritetet e politikave sportive për vitin 2024.… Continue reading U mbajt tryeza e pestë e sportit