+383 38 222 223 / [email protected]

Përzgjedhen 10 shpresat olimpike 2024

Bordi Ekzekutiv i KOK-ut, ka miratuar listën e komisionit të sportit për përzgjedhjen e 10 shpresave olimpike 2024, të cilët do të mbështeten nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport (MKRS). Bursistët, të moshës 15-21 vjeç, vijnë nga sportet e xhudos, mundjes, taekwondosë, boksit dhe atletikës. Bursistët mbështeten me nga 150 euro në muaj, sipas… Continue reading Përzgjedhen 10 shpresat olimpike 2024