+383 38 222 223 / [email protected]

Nis kursi ASMC 5, ligjëroi sekretari i përgjithshëm i EUSA-së, Matjaz Pecovnik

Është mbyllur me sukses moduli i parë i gjeneratës së pestë të kursit për menaxhimin e avancuar sportiv (ASMC), që po organizohet nga KOK-u përmes Akademisë Olimpike. Kursi që po mbështetet nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, po vijohet nga përfaqësues të KOK-ut dhe federatave sportive. Në modulin e parë, krahas ligjëruesve vendorë, sekretarit… Continue reading Nis kursi ASMC 5, ligjëroi sekretari i përgjithshëm i EUSA-së, Matjaz Pecovnik