+383 38 222 223 / [email protected]

Sophie Sorschag debutoi me Kosovën

Skitarja jonë e kërcimeve me ski, Sophie Sorschag, ka përfunduar garimin e saj në Kupën e Botës në Lillehammer të Norvegjisë. Sorschag, që debutoi për Kosovën, në disiplinën e kërcimeve nga lartësia normale, arriti të hyjë në finale, ku doli e 33-ta, ndërsa sot në kërcimet nga lartësia e madhe, nuk arriti të hyjë në… Continue reading Sophie Sorschag debutoi me Kosovën

E KONFIRMUAR: Sophie Sorschag merr lejen nga FIS-i për të garuar për Kosovën

Skitarja e kërcimeve me ski, Sophie Sorschag, tani e tutje mund të garojë për Kosovën. Sorschag, që në janar të këtij viti vendosi të lë Austrinë dhe të garojë për Kosovën në garat ndërkombëtare, është dashur të presë rreth 10 muaj për t’iu dhënë drita e gjelbër nga Federata Ndërkombëtare e Skive (FIS). FIS ka… Continue reading E KONFIRMUAR: Sophie Sorschag merr lejen nga FIS-i për të garuar për Kosovën