+383 38 222 223 / [email protected]

E KONFIRMUAR: Sophie Sorschag merr lejen nga FIS-i për të garuar për Kosovën

Skitarja e kërcimeve me ski, Sophie Sorschag, tani e tutje mund të garojë për Kosovën. Sorschag, që në janar të këtij viti vendosi të lë Austrinë dhe të garojë për Kosovën në garat ndërkombëtare, është dashur të presë rreth 10 muaj për t’iu dhënë drita e gjelbër nga Federata Ndërkombëtare e Skive (FIS). FIS ka… Continue reading E KONFIRMUAR: Sophie Sorschag merr lejen nga FIS-i për të garuar për Kosovën