Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Rreth 100 biznese e klube në Gjakovë morën shpjegimet e nevojshme për rregulloren për sponsorizim

17.05.2018 17:57:31

Rreth 100 përfaqësues të bizneseve dhe klubeve në Komunën e Gjakovës kanë marrë njohuritë e mjaftueshme për rregulloren, e cila përcakton formën, procedurën dhe vërtetimin e sponsorizimit nga presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani.
Para të pranishmëve foli edhe kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, i cili inkurajoi bizneset që ta shfrytëzojnë Ligjin për Sponsorizim dhe të sponsorizojnë klubet sportive.
Gjatë diskutimit, të pranishmit përmes pyetjeve të shumta kërkuan sqarime dhe detaje tjera se si duhet vepruar me procedurat.
Të gjithë u pajtuan se ky është Ligji më i mirë për sportin. Ligji për Sponsorizim u mundëson bizneseve që sponsorizojnë në sport, lehtësim deri në masën 30 për qind nga tatimi në fitim.
Presidenti Hasani njoftoi komunitetin e sportit dhe biznesit në Gjakovë edhe me Ditën Olimpike 2018 dhe Panairin e Sportit 2018, të cilat do të organizohen edhe në këtë komunë.

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0