Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kushtrim Krasniqi

Kushtrim Krasniqi

Pozita: Udhëheqës i Departamentit të Mediave dhe TI
Periudha: Prej 1 qershor 2017 -
Datëlindja: 29 dhjetor 1982, Prishtinë
E-mail: [email protected]
Tel:

Edukimi
Shkolla e Mesme “Gjin Gazulli”, Prishtinë – drejtimi kompjuterik (1997-2001)
Universiteti AAB, Fakulteti i Komunikimit Masiv – drejtimi gazetari (2005-2008)

Karriera
Gazetar në gazetën sportive “Kosova Sport” (2001-2003)
Gazetar sporti në gazetën “InfoPress” (2007 – 2009)
Gazetar sporti në gazetën “Sport” dhe “Tribuna Shqiptare” (2009-2011)
Kryeredaktor në gazetën “Sport” (2011 – 2013)
Kryeredaktor në gazetën “Sport Plus” (mars 2013 – shtator 2013)
Kryeredaktor në gazetën “Arena” (shtator 2013 – dhjetor 2014)
Redaktor sporti dhe moderator në televizionin “Tribuna Channel” (janar 2014 – qershor 2017)

Karriera sportive
Futbollist në KF Besëlidhja (1995 – 2003)


 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0