Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00
Personalitete të larta dhe nderime të shumta u bënë në Gala Mbrëmjen për 4-vjetorin e pranimit të KOK-ut në KON

Personalitete të larta shtetërore dhe nderime të shumta u bënë në Gala Mbrëmjen, e organizuar mbrëmë me rastin e 4-vjetorit të pranimit të Komitetit Olimpik të Kosovës në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar.më shumë

KOK organizoi pritje për vullnetarët në Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarëve

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), presidenti Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, kanë organizuar të mërkurën pritje për vullnetarët, për nderë të 5 dhjetorit – Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarëve.më shumë

Vendimet e dala nga mbledhja e 26-të e BE të KOK-ut

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbrëmë mbledhjen e 26-të, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.më shumë

KOK organizoi takim me shoqata të shumta në Ditën Ndërkombëtare për Persona me Aftësi të Kufizuara

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Komitetin Paralimpik të Kosovës organizuan të enjten (3 dhjetor) pritje për shoqatat që përfaqësojnë personat me aftësi të kufizuara në Ditën Ndërkombëtare për Persona me Aftësi të Kufizuara. më shumë

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0