+383 38 222 223 / [email protected]

Capralos i impresionuar me të arriturat e KOK-ut dhe sportistëve tanë

Presidenti i Komitetit Olimpik të Evropës (EOC), Spyros Capralos, është ndier i impresionuar me të arriturat e KOK-ut në dy-tri vitet e fundit dhe sukseset e sportistëve tanë. I pari i lëvizjes olimpike të Evropës, bashkë me presidentin e KOK-ut, Ismet Krasniqi, dolën në konferencë për media, pas vizitës dy ditëshe të Capralos, i bëri… Continue reading Capralos i impresionuar me të arriturat e KOK-ut dhe sportistëve tanë

Presidenti i EOC-ut, Spyros Capralos, vizitoi KOK-un

Presidenti i Komitetit Olimpik të Evropës, Spyros Capralos, i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëm, Raffaelo Pagnozi, kanë vizituar sot Komitetin Olimpik të Kosovës, me rastin e vizitës që po ia bëjnë vendit tonë. Drejtuesit e EOC-ut, u pritën nga krerët e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, ndërsa të pranishëm në… Continue reading Presidenti i EOC-ut, Spyros Capralos, vizitoi KOK-un