+383 38 222 223 / [email protected]

Besim Aliti mori pjesë në takimin e komisionit koordinues për LM Taranto 2026

Sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Besim Aliti, ka marrë pjesë në takimin e komisionit koordinues për Lojërat Mesdhetare Taranto 2026. Në takimin e mbajtur në Taranto të Italisë, u diskutua për përgatitjet e organizimit të LM Taranto 2026, orarin e ri dhe punët që pritet të përfundohen në dy vitet e ardhshme. Javë më parë… Continue reading Besim Aliti mori pjesë në takimin e komisionit koordinues për LM Taranto 2026

Besim Aliti prezantoi konceptin e LM Prishtina 2030 në Forumin Ndërkombëtar Ulpiana

Në ditën përmbyllëse të Forumit Ndërkombëtar Ulpiana, të organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Besim Aliti ka prezantuar konceptin e organizimit të Lojërave Mesdhetare Prishtina 2030. Aliti theksoi se LM Prishtina 2030 paraqet një mundësi të rëndësishme për Republikën e Kosovës që të përmirësojë dhe krijojë ura… Continue reading Besim Aliti prezantoi konceptin e LM Prishtina 2030 në Forumin Ndërkombëtar Ulpiana