+383 38 222 223 / [email protected]

Besim Aliti prezantoi konceptin e LM Prishtina 2030 në Forumin Ndërkombëtar Ulpiana

Në ditën përmbyllëse të Forumit Ndërkombëtar Ulpiana, të organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Besim Aliti ka prezantuar konceptin e organizimit të Lojërave Mesdhetare Prishtina 2030. Aliti theksoi se LM Prishtina 2030 paraqet një mundësi të rëndësishme për Republikën e Kosovës që të përmirësojë dhe krijojë ura… Continue reading Besim Aliti prezantoi konceptin e LM Prishtina 2030 në Forumin Ndërkombëtar Ulpiana