+383 38 222 223 / [email protected]

Top 10 arritjet e KOK-ut në vitin 2023

Komiteti Olimpik i Kosovës po e mbyll një tjetër vit me plotë suksese. Këtë herë kemi renditur top 10 arritjet më të mëdha. Arritja më e madhe dhe historike është ajo e 8 shtatorit 2023, ku kandidatura e Kosovës triumfoi në Asamblenë e Përgjithshme të Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG). Me këtë rast, Kosova… Continue reading Top 10 arritjet e KOK-ut në vitin 2023