+383 38 222 223 / [email protected]

KOK organizoi seminarin për rolin e integritetit në sport

KOK ka organizuar sot seminarin për rolin e zyrtarit për integritet në sport në Federatat Sportive në Kosovë. KOK ka organizuar sot seminarin për rolin e zyrtarit për integritet në sport në federatat sportive në Kosovë. Në seminar ligjëruan Anastasiya Khomutova nga Anglia dhe Lucy Trochet nga Zvicra, të cilat diskutuan mbi dukuritë negative në… Continue reading KOK organizoi seminarin për rolin e integritetit në sport

KOK organizon seminar për rolin e zyrtarit për integritet në sport në federatat sportive

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) do të organizojë seminar për rolin e zyrtarit për integritet në sport në federatat sportive në vendin tonë. Seminari do të mbahet më 27 maj (e shtunë) në hotel “Sirius” në Prishtinë me fillim nga ora 10:00 deri në 17:00. Organizimi i këtij seminari është pjesë e projektit për fushatën… Continue reading KOK organizon seminar për rolin e zyrtarit për integritet në sport në federatat sportive