+383 38 222 223 / [email protected]

KOK organizoi seminarin për rolin e integritetit në sport

KOK ka organizuar sot seminarin për rolin e zyrtarit për integritet në sport në Federatat Sportive në Kosovë. KOK ka organizuar sot seminarin për rolin e zyrtarit për integritet në sport në federatat sportive në Kosovë. Në seminar ligjëruan Anastasiya Khomutova nga Anglia dhe Lucy Trochet nga Zvicra, të cilat diskutuan mbi dukuritë negative në… Continue reading KOK organizoi seminarin për rolin e integritetit në sport