+383 38 222 223 / [email protected]

KOK mirëpriti vajzat e Kombëtares së hendbollit U-18, pas suksesit historik

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, kanë pritur vajzat e Kombëtares së Kosovës në hendboll për grupmoshën U-18, të cilat të dielën arritën sukses historik, duke u kualifikuar në Kampionatin Botëror U-18. Hendbollistet që shoqëroheshin nga kryetari i FHK-së, Eugen Saraqini, njëherit nënpresident i KOK-ut, dhe sekretari i përgjithshëm,… Continue reading KOK mirëpriti vajzat e Kombëtares së hendbollit U-18, pas suksesit historik