+383 38 222 223 / [email protected]

Drejtuesit e KOK-ut morën pjesë në Samitin Botëror të Sportit dhe Biznesit të organizuar nga SportAccord

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi, sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti dhe nënpresidenti, Milaim Kelmendi, kanë marrë pjesë në Samitin Botëror të Sportit dhe Biznesit të organizuar prej 7 – 11 prill 2024 nga SportAccord në Birmingham të Britanisë së Madhe. Ata e kanë shfyrtëzuar SportAccordin edhe për takime me drejtues të organizatave të ndryshme.… Continue reading Drejtuesit e KOK-ut morën pjesë në Samitin Botëror të Sportit dhe Biznesit të organizuar nga SportAccord