+383 38 222 223 / [email protected]

Deputetë të Kuvendit të Kosovës vizituan KOK-un

Një grup i deputetëve të Kuvendit të Kosovës, anëtarë të komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport në Kuvendin e Kosovës, kanë vizituar sot Komitetin Olimpik të Kosovës, me ç’rast janë pritur nga presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti. Qëllimi i vizitës ishte marrja e informacioneve nga KOK për… Continue reading Deputetë të Kuvendit të Kosovës vizituan KOK-un