+383 38 222 223 / [email protected]

Hapet ekspozita “Mbijetesa e Sportit të Kosovës 1991-1999”

photo by: @Shpend Ahmeti

Në prani të mysafirëve të ndryshëm, është hapur ekspozita “Mbijetesa e Sportit të Kosovës 1991-1999”, me autor, doajenin e gazetarisë sportivë, Gani Kosumi. Në ekspozitë u shfaqën dhjetëra fotografi të shkrepura nga Kosumi gjatë periudhës së izolimit kosovar, me të cilat tregoheshin sfidat nëpër të cilat ka kaluar sporti dhe sportistët tanë. Presidenti i KOK-ut,… Continue reading Hapet ekspozita “Mbijetesa e Sportit të Kosovës 1991-1999”