+383 38 222 223 / [email protected]

Tre boksierë kërkojnë normën olimpike Paris 2024 në turneun kualifikues botëror

Tre boksierët tanë, Donjeta Sadiku dhe vëllezërit Shpetim e Bashkim Bajoku, ndodhen në Arsizio të Italisë, ku prej nesër e deri më 11 mars mbahet turneu i parë kualifikues botëror për Lojërat Olimpike Paris 2024. Boksierët tanë do të kërkojnë normën olimpike, të parën ndonjëherë për sportin e boksit në Kosovë. Për ta fituar biletën,… Continue reading Tre boksierë kërkojnë normën olimpike Paris 2024 në turneun kualifikues botëror

KOK mbështet përgatitjet e Donjeta Sadikut

Falë mbështetjes së KOK-ut, boksierja Donjeta Sadiku, është duke u përgatitur në kampin ndërkombëtar në Sofje të Bullgarisë, para turneut ndërkombëtar “Stradnja”, që mbahet prej 4 – 12 shkurt në kryeqytetin bullgar. Përgatitjet dhe pjesëmarrja në turne i duhen para turneut kualifikues botëror për Lojërat Olimpike Paris 2024, që mbahen prej 4 – 11 mars… Continue reading KOK mbështet përgatitjet e Donjeta Sadikut