+383 38 222 223 / [email protected]

KOK mbështet përgatitjet e Donjeta Sadikut

Falë mbështetjes së KOK-ut, boksierja Donjeta Sadiku, është duke u përgatitur në kampin ndërkombëtar në Sofje të Bullgarisë, para turneut ndërkombëtar “Stradnja”, që mbahet prej 4 – 12 shkurt në kryeqytetin bullgar.


Përgatitjet dhe pjesëmarrja në turne i duhen para turneut kualifikues botëror për Lojërat Olimpike Paris 2024, që mbahen prej 4 – 11 mars 2024 në Busto Arsizio të Italisë.


Sadiku vlerësohet shpresë e madhe e boksit për të fituar normën olimpike.