+383 38 222 223 / [email protected]

Tre boksierë kërkojnë normën olimpike Paris 2024 në turneun kualifikues botëror

Tre boksierët tanë, Donjeta Sadiku dhe vëllezërit Shpetim e Bashkim Bajoku, ndodhen në Arsizio të Italisë, ku prej nesër e deri më 11 mars mbahet turneu i parë kualifikues botëror për Lojërat Olimpike Paris 2024. Boksierët tanë do të kërkojnë normën olimpike, të parën ndonjëherë për sportin e boksit në Kosovë. Për ta fituar biletën,… Continue reading Tre boksierë kërkojnë normën olimpike Paris 2024 në turneun kualifikues botëror