Ismet Krasniqi President i Komitetit Olimpik të Kosovës

Pozita: President i Komitetit Olimpik të Kosovës

Periudha: President që nga 25 mars 2021

Datëlindja: 05.12.1968

Vendlindja: Prishtinë

E-mail: [email protected], [email protected]

Tel: +383 44 501 713

 

Edukimi

International General Management – Bachelor’s

 

Gjuhët e huaja

Anglisht, serbo-kroatisht

 

Karriera

Pronar i njërës prej kompanive kryesore të ndërtimit në Kosovë, “Përparimi SHPK”,

Kontribues në shumë projekte të suksesshme në Kosovë, Zvicër, Gjermani, Suedi, Itali, Slloveni dhe Kroaci.

 

Sportet e praktikuara

Karate (që nga mosha 7-vjeçare)

 

Udhëheqja në sport

Kryetar i Federatës së Karatesë së Kosovës (2016 - )

Anëtar i Bordit të Federatës Atletike të Kosovës (2021 - )

Kryetar i Klubit të Karatesë “Përparimi”

Organizues i Kampionatit Evropian të Karatesë për Rajonet “Prishtina 2017”

Konsulent ekspert i kampionateve (kumite) luftarake të Universiteteve Evropiane “Zagreb 2019”

Konsulent ekspert i Karate Grand Prix Kroaci “Samobor 2019”

Anëtar i Këshillit Organizativ të Kampionatit Botëror Universitar në hendboll “Prishtina 2022”

Drejtor i Kampionatit Evropian të Futbollit të Universiteteve Evropiane “Tirana 2023”

Anëtar Bordi i Rrjetit Shqiptar të Sporteve dhe Biznesit.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]