+383 38 222 223 / [email protected]

Shenjëtari, Sahiti, doli i 31-ti

Nexhat Sahiti ka përfunduar garimin në garat e shenjëtarisë sportive në Lojërat Evropiane Krakow 2023. Me 568 pikë, shenjëtari ynë doli i 31-ti nga 36 garues, në disiplinën 10 metra pistoletë ajrore, duke mos arritur të kualifikohet në finale. Ai mblodhi në total 568 pikë. Sahiti kishte disa momente të mira, sidomos në serinë e… Continue reading Shenjëtari, Sahiti, doli i 31-ti

U hapën Lojërat Evropiane 2023, Sadiku e Ramadani bartën flamurin tonë

Është hapur edhe zyrtarisht edicioni i tretë i Lojërave Evropiane Krakow dhe Malopolska 2023, të cilat do të mbahen në Poloni deri më 2 korrik 2023. Rreth 30 sportistë, trajnerë dhe zyrtarë parakaluan nga ekipi ynë. Flamurin tonë e mbajtën, boksierja, Donjeta Sadiku dhe atleti, Muhamet Ramadani. Ceremonia u hap nga drejtues të shtetit të… Continue reading U hapën Lojërat Evropiane 2023, Sadiku e Ramadani bartën flamurin tonë

EYOF VEROR MARIBOR 2023

Data e Lojërave:23 korrik – 29 korrik 2023 Shteti:Sllovenia Festivali Olimpik Evropian Veror për të Rinj (EYOF) Maribor 2023, u mbajt në Maribor të Sllovenisë. Pjesëmarrës ishin 48 shtete, përfshirë vendin tonë, Kosovën. Ekipi ynë u përbë nga 19 sportistë të pesë sporteve të ndryshme: Xhudo, atletikë, not, tenis dhe çiklizëm. Kosova përfundoi garat pa… Continue reading EYOF VEROR MARIBOR 2023

LOJËRAT EVROPIANE KRAKOVIA & MALOPOLSKA 2023

Data e Lojërave:21 qershor – 02 korrik Shteti:Poloni Edicioni i tretë i Lojërave Evropiane, u mbajt në rajonin Krakow dhe Malopolska të Polonisë. Kosova u përfaqësua me 38 sportistë të tetë sporteve të ndryshme. Ekipi ynë nuk fitoi medalje. Arritja më e madhe ishte vendi i pestë me boksieren, Donjeta Sadiku.